Sfaturi si Idei Pentru Compartimentarea Unui Dressing

Sfaturi si Idei Pentru Compartimentarea Unui Dressing

Orice doamna isi doreste spatii vestimentare elegante, practice si cat mai personalizate nevoilor ei. Datorita optiunii oferite de posibilitatea personalizarii si finisarii la alegere, aceste spatii au devenit un lux pe care fiecare casa il poate avea. Noile tendinte pe care designerii de interior le abordeaza in zonele de dressing includ mese de make-up personalizate, dulapuri walk-in, compartimentari tip vestiar si multe altele.

Pentru ca alegerea dumneavoastra sa fie cea mai inteleapta si potrivita suprafetei disponibile trebuie sa tineti cont daca va doriti ca rochiile, pantofii, gentile, kit-ul de machiaj ori alte accesorii sa fie compactate intr-un singura zona sau spatiul va permite sa optati pentru zone separate. Casele cu spatii generoase permit construirea unei garderobe walk-in ce poate fi combinata cu o masuta de accesorii si make-up in timp ce in apartamentele cu spatii reduse se pot construi etajere sau dulapuri fara usi.

Mobilier Dressing Drept Inalt

Cum sa Alegem Forma Mobilierului Pentru Articolele Vestimentare

Proiectantii si arhitectii sunt din ce in ce mai provocati de catre clientii lor sa conceapa spatii care mai de care mai sofisticate si mai diferite fata de cele deja existente. Asadar fiecare zona ce indeplineste functia de dressing-room va avea o forma care va tinde tot mai mult catre unicitate. 

In functie de spatiul pe care il aveti la dispozitie aveti nevoie de o optimizare cat mai eficienta pentru proiectul de mobilier astfel incat sa obtineti cea mai eficienta si functionala garderoba posibila. Cele mai generale proiecte de mobilier la comanda sunt executate in forma de L, in forma de U sau printr-o plimbare in linie dreapta.

Mobilier Dressing in forma de L

Care Sunt Cele Mai Populare Sisteme de Mobilier Pentru Dressing

Un loc fruntas in ierarhia dorintelor globale atat al femeilor cat si al barbatilor este ocupat de proiectele dulapurilor de tip walk-in. Luxuriante si practice acestea vor oferi un aspect elegant casei dumneavoastra in acelasi timp in care eficientizeaza si accesul catre garderoba.

Multe apartamente din blocurile pentru locuinte nu au integrate in compartimentarea lor spatii special destinate zonelor de dressing. Dormitoarele sunt in general camerele in care aceste dulapuri cu functie de depozitare si ordonare a garderobei se regasesc. O parte considerabila a acestor dormitoare nu detine suficient spatiu pentru a incorpora si aceste dulapuri asadar, varianta cea mai la indemana in aceste cazuri se regaseste in holurile de la intrare.

Pentru stocarea garderobei intr-un dulap aflat pe hol este nevoie de optimizarea inteligenta a acestui tip  de mobilier. Se recomanda dulapuri cu adancime redusa pentru a nu obstructiona zona de trafic insa cu o inaltime cat mai ridicata, daca se poate pana la nivelul plafonului. Tot pentru motivul de a evita blocajele din zona de trafic dar si pentru aspectul estetic pe care il ofera noi recomandam usile glisante.

Mobilier Dressing in forma de U

Cum sa Compartimentam un Mobilier de Dressing

Compartimentarea interioara a unui mobilier de tip dressing trebuie sa contina un numar cat mai ridicat de sertare si polite datorita eficientei de depozitare si ordonare pe care acestea le ofera. Cu siguranta veti avea nevoie de haine calcate, pregatite pentru serviciu sau diferite eveniemente. 

Zonele cu inaltimi ridicate si distanta cat mai mare intre polite pot integra bare pentru umerase pe care va puteti aseza rochiile sau camasile. Pentru dulapurile foarte inalte, se recomanda montarea unor bare telescopice ce pot fi cu usurinta accestare si coborate cu ajutorul unui maner special. Mobilierul de dressing se poate accesoriza cu bare suport de pantaloni, sertare pentru accesorii si in functie de nevoi multe alte tipuri de sisteme cu diferite functionalitati.

Accesari: 3878
WhatsApp Messenger SVG
Facebook Messenger SVG