Amenajarea unei Bai in stilul Clasic-Modernist-Industrial

Amenajarea unei Bai in stilul Clasic-Modernist-Industrial

Nerespectarea principiilor si dedesubturilor in designul de interior este o practica obisnuita printre unii dintre designerii si arhitectii care activeaza in aceasta industrie. Un designer nonconformist se va remarca intotdeauna prin inovatiile ingenoase pe care are indrazneala sa si le asume in proiectele sale. Bazandu-ne pe aceasta practica am optat pentru proiectarea unei bai care nu respecta un stil de design anume ci imbina cel putin 3 dintre acestea.

Design Interior Baie cu Dus Walk In Casa Navodari, Constanta

Stilul clasic dat de liniile curbe existente in placarile ceramice si in culoarea diafana a acestora, stilul modernist prezent prin liniile drepte prezente in mobilier si panoul cabinei de dus si un iz industrial adus de corpurile de iluminat si bateria lavoarului din cupru, completate de existenta ceramicii cu aspect de rugina.

Design Interior Baie cu Oglinda Rotunda Casa Navodari, Constanta

Desi spatiul este generos si ne-ar fi permis incorporarea unei cazi insa beneficiarul a ales sa pastreze aceasta optiune pentru baia matrimoniala. Am construit asadar o cabina de dus walk-in custom made, ridicand un perete in continuarea celui ce incastreaza bazinul de wc si crearea unui parapet in forma de L. Necesitatea acestui parapet a aparut datorita spatiului de sedere construit in interiorul cabinei de dus.

Design Interior Baie cu Dus Walk In Casa Navodari, Constanta

Impartirea spatiului de dus s-a facut in doua zone separate de existenta ferestrei, ambele beneficiind insa de surse de apa. Evacuarea apei menajere este posibila prin montarea unei rigole Viega Advantix.

Zona in care s-a incastrat baziul wc-ului Simas EL18 a fost inaltata pana in plafon pentru a crea o bariera vizuala ce separa spatiul destinat lavoarului Ego-Freja de cel al cabinei de dus. Ceramica prezenta pe acest volum este intrerupta de pretioasa clapeta de actionare a bazinului Geberit Sigma ce contribuie la influentele clasice prezente in amenajare.

Design Interior Baie cu dulap Vivre Casa Navodari, Constanta

Panoul din sticla clara al cabinei de dus permite iluminarea din abundenta cu raze naturale pe timpul zilei iar necesitatea pe parcursul noptii este acoperita de cele doua aplice Float din cupru ce pot suporta becuri de pana la 8W fiecare. 

Oglinda rotunda Zuiver Bandit cu diametrul de 60 de centimetri si finisaj de arama periata se completeaza vizual cu ceramica Italgraniti Corten Metaline cu aspect de rugina.

Spatiul de depozitare este deservit de existenta unui dulap modern Hommy Craft deasupra caruia am creat un colt artistic prin utilizarea setului de tablouri decorative Evila Originals.

Accesari: 2013
WhatsApp Messenger SVG
Facebook Messenger SVG